SANNE

Sanne Harleman is eigenaar van de Breinsmederij. 

Sanne is ervaringsdeskundige op het gebied van ingewikkelde breinen door haar mooie 5 koppige gezin waarin deze breinen volop aanwezig zijn. Lees maar eens in de blog Sanne…Start met jezelf….oefffffff.

Haar kennis heeft Sanne opgedaan door haar leerhonger naar het doorgronden van zaken. Toen de diagnose autisme werd gesteld bij haar middelste zoon is ze zich hier volop gaan inlezen. Ze heeft vervolgens cursussen gevolgd zoals Geef me de 5 en Brainblocks. Haar kennis op het gebied van hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid is aangewakkerd door een jobcoach die haar confronteerde met deze termen. Het verklaarde een boel bergen die ze tegen was gekomen in haar leven en waar ze meer dan eens op was verdwaald. Toen haar oudste zoon en dochter ook hoogbegaafd bleken is ze zich hier nog meer in gaan verdiepen. In het voorjaar van 2018 heeft Sanne de licentie de “De moed om te falen” gehaald om zelf, maar vooral anderen, te leren hoe je veerkrachtig het leven tegemoet treedt als dat niet vanzelfsprekend is.

Sannes kennis en ervaring die ze bijna 20 jaar heeft opgedaan in de gastvrijheidsbranche komt haar hierbij goed van pas. Als jobcoach, salestrainer en horecamanager is ze altijd bezig geweest met het gedrag van mensen. Ze heeft trainingen ontwikkeld en gegeven om gastvrijheid écht uit te dragen. Met de pedagogisch didactische aantekening die ze haalde heeft ze medewerkers gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast kan ze boeken vol schrijven over het (voorspelbare) gedrag van gasten.

Het is Sannes gave om complexe zaken simpel uit te leggen en logische verbanden te leggen die er eerst niet waren. Ze kan gedrag goed observeren en  filteren. Zo vindt ze wat de oorzaak is van het gedrag. Vaak schuilt er hele andere problematiek dan zichtbaar is aan de oppervlakte. Door deze onderliggende problematiek aan te pakken worden de juiste blokkades opgeheven, zodat groei weer mogelijk is. Ze houdt er van mensen uit te dagen en te prikkelen, om een veilige en respectvolle manier, zodat ze zelf hun weg weer vinden.

Anderen zeggen  over Sanne:

“Haar kennis en kunde zijn een meerwaarde.”

“Wat een mooie inzichten laat ze me krijgen”

“Ze laat een mooie combinatie zien van kennis (hoofd), gevoel(hart) en doen (handen)”.