Gezinstraject

We snappen als geen ander dat het lastig is als je de wereld om je heen niet begrijpt, de wereld jou niet begrijpt of je elkaars wereld niet begrijpt. We begrijpen de zoektocht naar een diagnose/ hokje/ etiket/ label of de verademing als de zoektocht voorbij is. We geloven alleen niet dat je er daarmee bent. Sterker nog dan begint het eigenlijk pas. Om te zorgen dat je van overleven naar leven en misschien wel beleven komt zul je samen aan de slag moeten gaan.

Daarom werken we in de Breinsmederij met de SANNE methode. Een gezinstraject waarmee we (weer) zorgen voor gelijkwaardigheid in het gezin. We smeden samen een leefomgeving waarin iedereen tot zijn recht komt.  Waarin je elkaars verschillen omarmt en samen het leven veerkrachtig tegemoet kunt treden. We doen dit in 6 sessies waarbij elke keer een ander onderdeel centraal staat. 

Nu hoor ik je denken, 6 sessie versus 5 onderdelen…..De 6de sessie is een APK na drie maanden. Moet er iets geschaafd, gesmeed of bewerkt worden? In de Autistische Periodieke Keuring checken we samen de 5 onderdelen voor een lange levensduur.

Benieuwd naar de verschillende onderdelen? Lees dan eens mijn SANNE serie!